Ajankohtaista

Uutiset ja tapahtumat RSS

Digiriistametsä-hanke riistan ja monimuotoisuuden asialla

18.3.2019
Suomen riistakeskuksen ja Suomen metsäkeskuksen yhteistyönä tekemän Digiriistametsä-hankkeen ansiosta metsänomistajien ja metsäammattilaisten mahdollisuudet ottaa huomioon metsäkanalintujen elinympäristöt metsien hoidossa ovat parantuneet. Metsään.fi-palveluun vietyjen riistan kannalta potentiaalisten kohteiden tietojen toivotaan kannustavan metsäomistajia tekemään riistan kannalta hyviä ratkaisuja metsissään.

Metsänomistajien tarinat RSS

Paljon iloa omasta suojelualueesta

9.8.2017
Kari ja Kaarina Kytö Virolahden Säkäjärveltä ovat paitsi metsänomistajia myös innokkaita luontokuvaajia. Syksyllä 2015 heidän mailleen Virolahdella ja Miehikkälässä perustettiin kaksi METSO-ohjelman mukaista luonnonsuojelualuetta, yhteispinta-alaltaan lähes 10 hehtaaria.

Tiedotteet RSS

METSO-ohjelman väliarviointi kertoo vapaaehtoisen suojelun onnistumisesta

27.2.2019
Metsien monimuotoisuutta turvaavalla METSO-ohjelmalla suojellut kohteet ovat tuoreen väliarvioinnin mukaan luontoarvoiltaan laadukkaita ja täydentävät hyvin luonnonsuojelualueverkostoamme. Vapaaehtoiseen suojeluun perustuva ohjelma nauttii lisäksi laajaa arvostusta metsänomistajien ja metsäalan muiden toimijoiden parissa.

Julkaistu 25.1.2016 klo 15.38, päivitetty 25.1.2016 klo 15.38