Hae:

Mies satojen METSO-hehtaarien takana - Juhani Saarikoski

Eero Melantie, luonnonsuojeluyksikön päällikkö Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksesta paljasti, että metsäasiantuntija Juhani Saarikoski on välittänyt viimeisen vuoden aikana runsaasti METSO-kohteita.
-    Juhani on ollut meille mahtava kohteiden välittäjä, sanoo Eero.

Juhani Saarikoski työskentelee Arvometsä Oy:ssa. Hänellä itselläänkään ei ole tarkkaa tietoa kohteiden määrästä, mutta sadoista hehtaareista puhutaan. Saarikosken toiminta-alue on... Lue lisää

Tietoa metsänomistajalle

Jos omistat metsää ja olet kiinnostunut sen suojelusta, olet oikeassa paikassa. Metsonpolku on METSO-ohjelman kotipesä verkossa. Metsien monimuotoisuusohjelma METSO tarjoaa monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit suojella metsääsi ja hoitotoimilla lisätä sen luonnonarvoja. Näiltä sivuilta löydät kattavasti tietoa METSO-ohjelman sinulle tarjoamista vaihtoehdoista. Siirry tästä metsänomistajan sivuille.

Retkeilijän METSO

Tiesitkö, että METSO-alueilta löytyy  virkistysalueita ja retkikohteita?Tutustu Inkoon Bjursiin, Nastolan Lapakistoon tai Siuntion Störsvikiin. Klikkaa esittelyihin ja karttoihin, pakkaa eväät ja lähde retkelle METSOn maisemiin!

METSOa asiantuntijalle

Jos toteutat METSO-ohjelmaa tai haluat tietää tutkimuksesta, uusimmista hankkeista tai seurannasta, klikkaa itsesi METSO-ohjelmaan, tutkimus ja seuranta -sivuille tai esitteisiin ja julkaisuihin. Tutkimus- ja seuranta -sivuille on koottu materiaalia, josta on hyötyä erityisesti METSO-ohjelman parissa työskenteleville asiantuntijoille.


METSO tiedottaa

METSOn tutkimusseminaari 18.11. SYKEssä, ilmoittaudu 7.11. mennessä. Lue lisää.

Ilouutisia! METSOn lento jatkuu vuoteen 2025

Valtioneuvosto teki 5.6.2014 periaatepäätöksen Etelä-Suomen metsien monimuotoisuuden toimintaohjelman (METSO) jatkamisesta vuosille 2014‒2025. Lue lisää.

METSO-opas

Toimitko metsäalalla? Kiinnostaako METSO-ohjelma? Käytännönläheinen ja kattava tietopaketti löytyy tästä!

Tykkää meistä Facebookissa!