Hae:

Metsän salainen elämä paljastuu

Tiedätkö sinä, miten limasieni suunnistaa tai miten pistiäinen kaikuluotaa puun sisuksia? Tai että sammalen sisällä voi kasvaa sieniä? Metsän salainen elämä -kirja tuo näkyväksi jotain sellaista mitä et ehkä näe, kuule tai  joka saattaa jäädä askeleesi alle.

Ensi vuoden syyskuussa julkaistaan ainutlaatuisen innostava ja vähän erilainen kertomus metsiemme pienistä ja näkymättömistä eläimistä, kasveista ja sienistä, Metsän salainen elämä. Tietokirjan... Lue lisää

Tietoa metsänomistajalle

Jos omistat metsää ja olet kiinnostunut sen suojelusta, olet oikeassa paikassa. Metsonpolku on METSO-ohjelman kotipesä verkossa. Metsien monimuotoisuusohjelma METSO tarjoaa monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit suojella metsääsi ja hoitotoimilla lisätä sen luonnonarvoja. Näiltä sivuilta löydät kattavasti tietoa METSO-ohjelman sinulle tarjoamista vaihtoehdoista. Siirry tästä metsänomistajan sivuille.

Retkeilijän METSO

Tiesitkö, että METSO-alueilta löytyy  virkistysalueita ja retkikohteita?Tutustu Inkoon Bjursiin, Nastolan Lapakistoon tai Siuntion Störsvikiin. Klikkaa esittelyihin ja karttoihin, pakkaa eväät ja lähde retkelle METSOn maisemiin!

METSOa asiantuntijalle

Jos toteutat METSO-ohjelmaa tai haluat tietää tutkimuksesta, uusimmista hankkeista tai seurannasta, klikkaa itsesi METSO-ohjelmaan, hankkeisiin tai esitteisiin ja julkaisuihin.

Hanke -sivulle on koottu materiaalia, josta on hyötyä erityisesti METSO-ohjelman parissa työskenteleville asiantuntijoille.


Metsänomistaja. Ota yhteyttä!

Täytä
metsänomistajan yhteydenottolomake.
Me otamme sinuun yhteyttä!

Yhteistoimintaverkostojen haku auki

Haku metsien monimuotoisuuden yhteistoimintaverkostoille auki vuoden loppuun asti. Lue lisää.

METSO jatkuu

Ministeri Tiilikainen: Metso-ohjelma jatkuu tavoitteesta tinkimättä – toteutusta tehostettava

Etelä-Suomen metsien monimuotoisuusohjelman (METSO) tavoitteesta ei tingitä, maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen kertoi vuosiseminaarissa Helsingissä. Lue lisää.

Tykkää meistä Facebookissa!