Hae:

On ainakin 1001 tapaa viettää Suomen luonnon päivää

Suomen luonto ansaitsee juhlapäivän. Nyt jo toista kertaa vietettävä Suomen luonnon päivä tarjoaa elokuun lopulla, lauantaina 30.8.2014 mahdollisuuden nauttia viimeisistä kesäisistä hetkistä Suomen luonnossa, toivottavasti yhdessä muiden kanssa.

Millainen on sinun luontopäiväsi? Tutustu järjestäjien omiin ohjelmiin ja nappaa parhaat vinkit omaan luontopäivääsi. Kysyimme päivän pääjärjestäjiltä miten he itse aikovat juhlistaa päivää ja mitkä ovat parhaat tärpit... Lue lisää

Retkeilijän METSO

Tiesitkö, että METSO-alueilta löytyy  virkistysalueita ja retkikohteita?Tutustu Inkoon Bjursiin, Nastolan Lapakistoon tai Siuntion Störsvikiin. Klikkaa esittelyihin ja karttoihin, pakkaa eväät ja lähde retkelle METSOn maisemiin!

Tietoa metsänomistajalle

Jos omistat metsää ja olet kiinnostunut sen suojelusta, olet oikeassa paikassa. Metsonpolku on METSO-ohjelman kotipesä verkossa. Metsien monimuotoisuusohjelma METSO tarjoaa monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit suojella metsääsi ja hoitotoimilla lisätä sen luonnonarvoja. Näiltä sivuilta löydät kattavasti tietoa METSO-ohjelman sinulle tarjoamista vaihtoehdoista. Siirry tästä metsänomistajan sivuille.

METSOa asiantuntijalle

Jos toteutat METSO-ohjelmaa tai haluat tietää tutkimuksesta, uusimmista hankkeista tai seurannasta, klikkaa itsesi METSO-ohjelmaan, tutkimus ja seuranta -sivuille tai esitteisiin ja julkaisuihin. Tutkimus- ja seuranta -sivuille on koottu materiaalia, josta on hyötyä erityisesti METSO-ohjelman parissa työskenteleville asiantuntijoille.


Ilouutisia! METSOn lento jatkuu vuoteen 2025

Valtioneuvosto teki 5.6.2014 periaatepäätöksen Etelä-Suomen metsien monimuotoisuuden toimintaohjelman (METSO) jatkamisesta vuosille 2014‒2025. Lue lisää.

METSO kunnille ja seurakunnille

Monien mahdollisuuksien METSO tarjoaa vaihtoehtoja myös kunnille ja seurakunnille. Hyviä esimerkkejä on jo. Tutustu ja edistä oman kotikuntasi metsien monimuotoisuutta.

METSO-opas

Toimitko metsäalalla? Kiinnostaako METSO-ohjelma? Käytännönläheinen ja kattava tietopaketti löytyy tästä!

Tykkää meistä Facebookissa!