Hae:

Luonnonhoidon koulutusta metsänomistajille ja metsäpalveluita tarjoaville yrittäjille

Luonnonhoidon alueelliseen kohdentamiseen panostetaan Suomen metsäkeskuksen ja Tapio Oy:n yhteisellä hankkeella: Kasvua ja vaikuttavuutta METSO-luonnonhoitoon. Tavoitteena on viedä luonnonhoidon koulutus ja arkiset käytännöt sinne, missä luonnonhoidon palveluita tarjoavat yritykset ja muut toimijatkin jo ovat, eri alueille ympäri Suomen.

Hankkeen tavoitteista ja keinoista kertoi Lauri Saaristo Metsätalouden kehittämiskeskus Tapiosta metsäretkellä, jonka järjesti Tieto ja... Lue lisää

Tietoa metsänomistajalle

Jos omistat metsää ja olet kiinnostunut sen suojelusta, olet oikeassa paikassa. Metsonpolku on METSO-ohjelman kotipesä verkossa. Metsien monimuotoisuusohjelma METSO tarjoaa monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit suojella metsääsi ja hoitotoimilla lisätä sen luonnonarvoja. Näiltä sivuilta löydät kattavasti tietoa METSO-ohjelman sinulle tarjoamista vaihtoehdoista. Siirry tästä metsänomistajan sivuille.

Retkeilijän METSO

Tiesitkö, että METSO-alueilta löytyy  virkistysalueita ja retkikohteita?Tutustu Inkoon Bjursiin, Nastolan Lapakistoon tai Siuntion Störsvikiin. Klikkaa esittelyihin ja karttoihin, pakkaa eväät ja lähde retkelle METSOn maisemiin!

METSOa asiantuntijalle

Jos toteutat METSO-ohjelmaa tai haluat tietää tutkimuksesta, uusimmista hankkeista tai seurannasta, klikkaa itsesi METSO-ohjelmaan, hankkeisiin tai esitteisiin ja julkaisuihin.

Hanke -sivulle on koottu materiaalia, josta on hyötyä erityisesti METSO-ohjelman parissa työskenteleville asiantuntijoille.


METSO-seminaari 8.10.2015

Tarjolla tuoretta tietoa METSOsta. Olet tervetullut päivittämään tietosi METSO-ohjelman etenemisestä valtakunnalliseen METSO-seminaariin. Ilmoittaudu heti.

Metsänomistaja. Ota yhteyttä!

Täytä
metsänomistajan yhteydenottolomake.
Me otamme sinuun yhteyttä!

Tutustu METSOn uusiin tulossivuihin!

Olemme koonneet sinua varten METSOn tuloksia ELY-keskuksista ja Metsähallituksesta. Käy tutustumassa aikaansaannoksiin.

METSO-opas

Toimitko metsäalalla? Kiinnostaako METSO-ohjelma? Käytännönläheinen ja kattava tietopaketti löytyy tästä!

Tykkää meistä Facebookissa!