Hae:

Paljon puhetta metsässä ja metsästä METSO tutkimushankkeen maastoretkellä Pohjois-Karjalassa

Tieto ja vuorovaikutus monimuotoisuuden kohdentamisen tueksi METSO tutkimushanke kutsui nelisenkymmentä eri tavalla metsään ja METSOon perehtynyttä osallistujaa koko päivän retkelle 19.5.2015 Joensuusta Tohmajärvelle ja Kiteelle.  Retken käytännön järjestelyistä vastasi  Suomen metsäkeskuksen Kaisa Lindell.

- Vuorovaikutteinen viestintä on yksi tutkimushankkeen keskeinen elementti. Hankkeessa sekä kerätään aineistoja vuorovaikutteisilla tutkimusmenetelmillä että... Lue lisää

Tietoa metsänomistajalle

Jos omistat metsää ja olet kiinnostunut sen suojelusta, olet oikeassa paikassa. Metsonpolku on METSO-ohjelman kotipesä verkossa. Metsien monimuotoisuusohjelma METSO tarjoaa monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit suojella metsääsi ja hoitotoimilla lisätä sen luonnonarvoja. Näiltä sivuilta löydät kattavasti tietoa METSO-ohjelman sinulle tarjoamista vaihtoehdoista. Siirry tästä metsänomistajan sivuille.

Retkeilijän METSO

Tiesitkö, että METSO-alueilta löytyy  virkistysalueita ja retkikohteita?Tutustu Inkoon Bjursiin, Nastolan Lapakistoon tai Siuntion Störsvikiin. Klikkaa esittelyihin ja karttoihin, pakkaa eväät ja lähde retkelle METSOn maisemiin!

METSOa asiantuntijalle

Jos toteutat METSO-ohjelmaa tai haluat tietää tutkimuksesta, uusimmista hankkeista tai seurannasta, klikkaa itsesi METSO-ohjelmaan, hankkeisiin tai esitteisiin ja julkaisuihin.

Hanke -sivulle on koottu materiaalia, josta on hyötyä erityisesti METSO-ohjelman parissa työskenteleville asiantuntijoille.


Tutustu METSOn uusiin tulossivuihin!

Olemme koonneet sinua varten METSOn tuloksia ELY-keskuksista ja Metsähallituksesta. Käy tutustumassa aikaansaannoksiin.

METSO-opas

Toimitko metsäalalla? Kiinnostaako METSO-ohjelma? Käytännönläheinen ja kattava tietopaketti löytyy tästä!

Tykkää meistä Facebookissa!