Hae:

METSO kutsuu kuntia ja seurakuntia!

METSOn toteuttajat kutsuvat keväällä 2014 erityisesti kunnat ja seurakunnat mukaan METSO-ohjelmaan suojelemaan alueidensa metsäluonnon monimuotoisuutta.

Monimuotoinen, rikas luonto lisää seudun houkuttelevuutta ja parantaa mahdollisuuksia metsien monikäyttöön, kuten virkistykseen, liikuntaan ja luontoharrastuksiin. Sitä arvostavat paitsi paikalliset asukkaat myös matkailijat. METSOlla voidaan turvata myös koulujen ja päiväkotien lähimetsiä, jotka ovat tärkeitä lasten ja... Lue lisää

Retkeilijän METSO

Tiesitkö, että METSO-alueilta löytyy  virkistysalueita ja retkikohteita?Tutustu Inkoon Bjursiin, Nastolan Lapakistoon tai Siuntion Störsvikiin. Klikkaa esittelyihin ja karttoihin, pakkaa eväät ja lähde retkelle METSOn maisemiin!

Tietoa metsänomistajalle

Jos omistat metsää ja olet kiinnostunut sen suojelusta, olet oikeassa paikassa. Metsonpolku on METSO-ohjelman kotipesä verkossa. Metsien monimuotoisuusohjelma METSO tarjoaa monia vaihtoehtoja, joiden avulla voit suojella metsääsi ja hoitotoimilla lisätä sen luonnonarvoja. Näiltä sivuilta löydät kattavasti tietoa METSO-ohjelman sinulle tarjoamista vaihtoehdoista. Siirry tästä metsänomistajan sivuille.

METSOa asiantuntijalle

Jos toteutat METSO-ohjelmaa tai haluat tietää tutkimuksesta, uusimmista hankkeista tai seurannasta, klikkaa itsesi METSO-ohjelmaan, tutkimus ja seuranta -sivuille tai esitteisiin ja julkaisuihin. Tutkimus- ja seuranta -sivuille on koottu materiaalia, josta on hyötyä erityisesti METSO-ohjelman parissa työskenteleville asiantuntijoille.


Usein kysytyt kysymykset

Mitä haluat tietää  METSO-ohjelmasta? Katso löydätkö vastaukset usein kysytyistä kysymyksistä.

METSO-retkelle Somerolle!

Tervetuloa METSO-retkeilylle 12.5.2014.  Retken teemoina luonnonhoito ja suojelu. Lähtö Teeriharjun tanssipaikalta Somerolla. Ennakkoilmoittautumiset ja lisätiedot.

PUTTE -tutkimusrahoitusta tarjolla!

Puutteellisesti tunnettujen ja uhanalaisten metsälajien tutkimusohjelman (PUTTE) tutkimusrahoituksen haku päällä 22.5.2014 saakka. Tutustu hakuehtoihin.

Tykkää meistä Facebookissa!